Σύνδεση Εγγραφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση Κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *

Αναζήτηση Προϊόντων

Virtuemart Extensions

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 και από τότε κατέχει ηγετική θέση σε όλο το φάσμα των υλικών υποδηματοποιίας και αξεσουάρ μόδας. Τα εξαιρετικά διακοσμητικά εξαρτήματα και αξεσουάρ υποδημάτων και τσαντών που φτιάχνει η εταιρεία στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο, στην οδό Χατζηανέστη 9 στον Αγ. Ι. Ρέντη, έκτασης 1.500 τμ, έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έτσι, λίγο μετά την ίδρυση της εταιρείας και πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη και εξέλιξη καθώς και για την εξασφάλιση της ποιότητας των πρώτων υλών και προϊόντων, εγκαινιάστηκε το 1992 συνεταιρισμός με μεγάλη ιταλική εταιρεία που οδήγησε στη δημιουργία της “AERRE  -  NIKOLAIDIS ” με έδρα το Arrezzo της Ιταλίας.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ηρακλής Νικολαΐδης, όντας ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα επιθυμεί διαρκώς να βελτιώνει και να επεκτείνει τις δραστηριότητές του.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας έχει επεκταθεί σε όλο το φάσμα των υλικών για την κατασκευή παπουτσιών με μια τεράστια γκάμα επιλογών σε μεταλλικά εξαρτήματα όσο και σε λάστιχα, κορδόνια, λουριά, συνθετικά δέρματα και σουέτ όσο και σε υλικά για πάτους.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις μέσω εκθέσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και με συνεχείς επενδύσεις για ανανέωση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού να κατέχουμε δυναμική και ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη επιχειρηματική ζωή της χώρας.

 

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedin